Wat kan een healing voor mij betekenen?

door | 13 dec 2023 | 0 Reacties

Wat is dat nou? Een healing? En wat gebeurt er dan? Die vragen krijg ik regelmatig. Ik wil graag delen met jou wat een healing in mijn praktijk inhoudt en wat je dan kan ervaren door middel van enkele reacties te delen met jou. Want wat word ik gelukkig als ik zie wat een healing mag betekenen voor iemand. Of wat een heel traject aan groei voor iemand doet.

“Het traject Blossom dat ik de afgelopen twee maanden heb doorlopen, was voor mij een verademing. Ik volgde tegelijkertijd een intensief traject bij een psycholoog. Blossom voelde daarentegen erg licht en was erg ondersteunend. Deze positieve ervaring zorgde ervoor dat het traject bij de psycholoog minder belastend aanvoelde.”

Wat is nou eigenlijk een healing precies en wat doet dat met je? Die vraag krijg ik ook wel vaker van nieuwe klanten of mensen in mijn omgeving. Zo’n healing klinkt misschien wat spannend als je nog niet eerder zoiets hebt mogen ontvangen. En daarom vind ik het belangrijk dat je eerst op je gemak voelt bij mij. Ik richt mijn praktijkruimte daar ook op in door een fijne zachte sfeer te creëren. Zoals een klant het omschreef:

“De praktijkruimte voelt als een warme en gezellige omgeving. De sfeer creëert een gevoel van veiligheid en thuiskomen.”

Ik geef jou als klant de ruimte om eerst even aan te komen in de ruimte, samen te praten over waar je op dit moment mee bezig bent, hoe je er bij zit. Voor de klanten die in een traject zitten is er dan ook gelegenheid om de opdrachten te bespreken, hoe je de meditatie beleeft hebt en wat je bij jezelf tegenkwam in de afgelopen weken.

“Het is fijn dat we altijd beginnen met een bespreekmoment en samen de opdrachten bespreken. De opdrachten vind ik erg waardevol omdat deze me inzicht hebben gegeven en me een duwtje in de goede richting hebben gegeven.

Ook vond ik het erg fijn dat ik elke afspraak een nieuwe meditatie mee heb gekregen om mee aan de slag te gaan. En als het een keer niet lukte om het huiswerk af te maken, dan liet je me inzien dat dat ook oké is.”

Na het gespreksmoment ontvang je een healing. Tijdens deze healing mag je gewoon ontspannen blijven zitten op de stoel waar je plaats hebt genomen. Ik stem me af op jouw energie. Vaak hoef ik de klant niet aan te raken bij een healing en wordt door mijn energie jouw eigen energiesysteem in beweging gezet waar het op dat moment nodig is. En soms is het nodig om je toch aan te raken. Bijvoorbeeld op je voeten en benen om je nog meer te mogen laten landen op de plek waar je zit. Dit alles gebeurt alleen met jou toestemming, zowel mondeling als ook met toestemming op energieniveau.

“Na het gespreksmoment volgde een healing, wat voor mij
telkens voelde als een momentje van rust en inzicht.”

Tijdens een healing kun je van alles voelen en beleven. Maar ook net zo goed kun je helemaal niets voelen en beleven. In dit laatste geval kan het op een veel subtieler vlak hebben plaatsgevonden. Zo ervaarden enkele klanten de healing:

“Het voelde als een energiedouche waar je als herboren uit komt”

“Heel bijzonder wat ik allemaal voelde tijdens de healing. Na de healing voelde ik me stevig geaard en thuisgekomen viel me de ruimte in mezelf erg op.”

“Het heeft heel wat losgemaakt, de healing. Ik voelde dat de tranen eruit moesten, en een aantal dagen na de healing zijn ze eruit gekomen toen ik op mijn werk te duizelig werd om überhaupt mijn werk nog te doen. Tijd dus voor een stapje terug en nog meer die rust opzoeken.”

Elke healing is anders. Bij elke healing is het daarom ook anders welke informatie ik door krijg of soms helemaal niet. Ik voel altijd de energie stromen waar het nodig is. Ook wat je zelf kan ervaren tijdens een healing kan erg verschillend zijn. Sommige klanten kunnen heel veel ‘zien’ en voelen tijdens een healing. Anderen ervaren niet echt veel, bijvoorbeeld alleen ontspanning in hun lichaam. Alles wat je wel en ook niet ervaart is helemaal oké. Zoals ik aangaf kan het soms heel subtiel zijn wat er wordt aangeraakt. En een volgende keer kan het zomaar weer meer aanwezig zijn wat er in gang wordt gezet.

Het maakt me echt gelukkig om te zien wat een traject of zelfs al een losse healing te weeg kan brengen bij iemand. Ik zie gewoon een verandering plaatsvinden. Vanaf het moment dat ik in gesprek ben met een klant zie ik al doorschemeren wie je bent, diep van binnen. Ik zie namelijk in jouw energie de potentie van die mooie vrouw doorkomen, stralend echt puur jij. En ik vind het gewoonweg magisch om te ervaren dat die vrouw die ik al zie doorschemeren door een traject ook echt naar buiten en meer tot leven komt. Dat zware momenten niet meer zo zwaar hoeven voelen, ook al mogen ze er wel gewoon nog zijn. Het leven bestaat namelijk ook uit ups en downs.

“Maar wat ik ook echt heel fijn vind, is dat het echt voelt als een persoonlijk, op maat gemaakt, traject. Ik wil ook nog graag benoemen dat ik de begeleiding heel goed vind. Ik heb me altijd veilig en gesteund gevoeld en tegelijkertijd gaf je me ook het vertrouwen dat ik zelf stappen kon zetten.”

We hoeven alleen niet meer in die down te duiken en erin te verzwelgen. En ik zie telkens weer bij klanten iets moois ontstaan. Ze voelen steeds meer de potentie van zichzelf, hun echte ik, hun krachtige ziel, in het dagelijkse leven, in kleine momenten. Steeds meer en steeds vaker. Ze gaan vanzelf meer stralen en zien er veel krachtiger uit als ik naar ze kijk. Ik voel me een gelukkig mens als ik zie hoe mooi jij mag zijn en je het steeds meer zelf voelt en kan laten zien. Je leert bij mij ervaren wie je dieper van binnen bent en hoe je dat steeds meer zelf naar boven kan halen. Dat wat je heeft belemmerd helen we samen door de stappen die je tijdens een traject zet.

Laat hier een bericht achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *