Heal & Grow

Heal & Grow

Heb je het gevoel dat

je al veel aan zelfontwikkeling hebt gedaan

je op het spirituele pad al op ontdekkingstocht bent geweest maar

toch de laatste tijd opnieuw in soortgelijke situaties lijkt te belanden waar je al mee aan de slag bent geweest of

je oude pijnen, oud zeer, de laatste tijd telkens opnieuw boven lijken te komen

en je nu vast lijkt te lopen op deze oude stukken;

je veel groei hebt doorgemaakt maar nu een plafond lijkt te hebben bereikt

je begeleiding nodig hebt om dit plafond te kunnen helen en transformeren

Hoe zou het dan zijn?

Hoe zou het zijn als je weer dat gevoel van groei en vrijheid kan gaan voelen? Hoe zou het zijn als je nu de cirkel kan doorbreken waar je nu in belandt lijkt? Hoe zou het zijn als de cirkel weer een mooie spiraal naar boven mag worden waarbij je oude stukken en oude pijnen, zoals hele kleine of grotere trauma’s, weer een laag dieper mag helen?

Voelen dat je echt lichter mag zijn in het leven. Dat de oude stukken je leven niet meer beheersen maar jou hebben geholpen een (inner)krachtige, lichte en liefdevolle, vreugdevolle vrouw te worden.

Een vrouw die weer helemaal leeft zoals zij dat wil. De oude situaties niet terugkerend zijn maar echt nieuw en anders mogen zijn zonder weer erin te hoeven duiken. Dat je je een ander mens mag voelen die echt vrij kan zijn van dit stuk waar je nu mee worstelt.

 

Een oude pijn hoeft niet altijd een aanwijsbare pijn te zijn. Dit kan door iets heel onbenulligs zijn getriggerd bij je. Elke oude pijn is er een die geheeld mag worden. Het maakt niet uit of dit een pijn is die ontstaan is door een heftige situatie of dat dit ontstaan is door een kleine opmerking die veel bij jou teweeg heeft gebracht. Iedere oude pijn nodigt je nu uit om deze te mogen zien, helen en transformeren. Hier kun je weer door groeien en jezelf bevrijden van een onzichtbaar juk.

Na dat moment waar ik me zo verward voelde veranderde alles opeens zo snel en ik zag ook in dat ik gesteund werd van alle kanten en die moeilijke dingen zo werden opgelost, vandaag heb ik ook met een paar mensen diepe gesprekken gehad die ik niet kende en zo voelde ik die verbinding weer, ik vind het echt zo bijzonder.

Wat houdt Heal & Grow in?

In een traject van 3 maanden begeleid ik jou. Je hoeft niet meer in rondjes te blijven gaan. Je mag in kleine stappen weer in een spiraal van groei stappen door telkens weer een stukje te helen van je oude pijnen. Je mag door je eigen onzichtbare plafond heen groeien en deze loslaten en transformeren door heling van je oude pijnstukken. Tijdens het proces mag die stralende vrouw weer zichtbaar zijn, bevrijdt van het onzichtbaar juk dat op haar rustte. Vrij van het juk dat je weerhield echt jezelf te zijn. Vind je het een grote stap? Dat is geen probleem. Door de kleine stappen in dit programma heb jij het gevoel dat ook jij dit kunt! En ik begeleid je bij elke stap.

Heal & Grow bevat:

6 coachingssessies met elke sessie een healing

na elke sessie ontvang je een meditatie mee voor thuis

na elke sessie ontvang je ook ondersteunende opdrachten mee voor thuis

een extra telefonische support moment halverwege het traject, op het moment dat je extra support kunt gebruiken

Aan het eind van dit traject heb je het gevoel dat je uit die eindeloze cirkel bent gestapt. Je voelt je lichter en hebt het gevoel dat het leven je weer toe lacht.  Je voelt tijdens het proces de verandering ontstaan waar je aan gewerkt hebt. De situaties die je oude pijn telkens weer aangeraakt werd zullen nu anders aanvoelen. Je zult merken dat je in soortgelijke situaties vanzelf anders reageert. Het raakt je niet meer. De mensen om je heen zullen de verandering in jou ook gaan opmerken en anders op je reageren. Je zult merken dat de mensen die je nu aantrekt passen bij de meer positieve insteek die je ingeslagen bent. Kortom, je leert jezelf te bevrijden van oude pijnen en hierdoor zichtbaar te worden voor de mooie kant van het leven.

De praktijkruimte voelt als een warme en gezellige omgeving. De fijne sfeer die er hangt creëert een gevoel van veiligheid en thuiskomen. We begonnen elke sessie met een bespreekmoment waarbij we samen de “huiswerk” opdrachten bespraken. Na het coachmoment volgde een healing, wat voor mij telkens voelde als een momentje van rust en inzicht. De opdrachten en meditaties die ik meekreeg om zelf mee aan de slag te gaan, vind ik erg waardevol omdat deze me inzicht hebben gegeven en me een duwtje in de goede richting hebben gegeven.

Voel je welkom bij mij

Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt bij mij in de praktijk en bij mij als persoon. Want als je je veilig voelt, hoef je niet meer alert te zijn op je omgeving en kun je je volledig richten op jezelf en wat er in je losgemaakt wordt.

Daarom is het van belang dat je de ruimte krijgt om eerst kennis met me te maken. Je kunt me al leren kennen doordat je mijn video’s, meditaties of vlindermails hebt beluisterd, gezien of gelezen via mijn website, social media of per email.

En natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen om elkaar te kunnen spreken en zien. Voel je vrij om te onderzoeken of je je comfortabel voelt bij mij.

Via het onderstaande formulier kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen van een half uur. Ik neem contact met je op om een goed moment in te plannen waarin we in gesprek gaan.

Voelt het meteen kloppend, vraag dan gelijk je eerste afspraak voor Heal & Grow aan via het formulier.

Ik luister graag met je mee waar jij behoefte aan hebt.

 

 

 

Zullen we de eerste stap zetten?

Wat wil je graag doen?

3 + 12 =

Is dit traject wel bedoeld voor mij?

Heal & Grow is bedoeld voor iedere vrouw die zich aangesproken voelt wanneer ze deze pagina leest.

De rol van de vrouw is vele jaren een ondergeschikte rol geweest. Als vrouw leerde je vroeger jezelf te schikken naar de man of het gezaghebbend orgaan en vooral niet te laten zien wat je huis hebt. Dit heeft er toe geleid dat vele vrouwen zelfs nu nog de neiging hebben zichzelf weg te cijferen en zichzelf onzichtbaar te maken.

Heb je het gevoel dat je jezelf niet kan zijn bij anderen en voel je je waardeloos, onzichtbaar en alleen op de wereld, dan is blossom een mooie groeistap om jezelf weer te laten zien zoals je van binnen bent. Jij bent het waard om jezelf in het licht te zetten en tot bloei te komen.

Wat moet ik er zelf voor doen?

Elke twee weken kom je naar de afspraak die we vooraf inplannen. Je krijgt kleine huiswerkopdrachten mee om de stappen die we aanraken tijdens de sessie verder te ondersteunen in je dagelijks leven. Daarnaast krijg je telkens 1 of 2 meditaties mee. Je mag deze 1 of meerdere keren beluisteren voor de volgende sessie. Hierdoor ga je actief aan de slag met wat er losgemaakt is tijdens de healing en zet je je eigen proces verder in gang. 

De tijdsinvestering die je hier voor nodig hebt is laag. Je mag zelf hierin je ruimte bepalen. Voor het doen van de meditatie heb je ongeveer 15-30 min nodig inclusief beschrijven / betekenen achteraf. Voor de opdrachten is een half uur tot een uur per twee weken al voldoende om deze met aandacht te kunnen doen. Lukt het een keer niet of minder om meditaties en opdrachten te doen, is het geen probleem. Je doet dit traject helemaal voor jezelf. Je doet daarom wat er op dat moment gewoon lukt. De ene week is dat wat meer en de andere week wat minder.

De geldinvestering voor je eigen groei in dit proces is nu

€444,-

i.p.v.

€597,-

Deze goede momenten die ik nu ervaar betekenen veel meer en dat ik mijn licht nu aan kan zetten en dat het ook anderen aantrekt die het zelfde doen of het ook nodig hebben, het laat me ook eraan herinneren waarvoor ik dit allemaal doe en heb nu echt zo'n groot gevoel van dankbaarheid en onvoorwaardelijke liefde 😄😊 het is ook zo bijzonder dat het manifesteren zo snel gebeurd, het heeft me wel emotioneel gemaakt om die liefde en verbinding weer te voelen en daar ben ik echt dankbaar voor 🌟