Geloof jij in jezelf? Ik wel?!?

door | 7 apr 2024 | 0 Reacties

Geloof jij in jezelf? Ik zou willen zeggen, Ik wel!

Voor een groot deel van de tijd geldt dat zeker voor mij. Maar afgelopen week ontdekte ik dat ik het geloof in mezelf even was kwijtgeraakt. Hoewel ik diep van binnen een vertrouwen voel in wie ik ben en wat ik kan, voelde ik die dus even niet meer zo sterk en was deze tot een minimum op de achtergrond belandt. Ik kwam op een punt dat ik behoefte had aan een meditatie met een Akasha kronieken reis, waar ik ‘helen van ongeloof’ als intentie in mee nam.

De Akasha kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en zijn reis ligt opgeslagen. Oftewel het is een soort universeel archief waarin elke gedachte, elke belevenis en elk leven van je ziel is opgeslagen. Hier kun je naar toe reizen met een intentie en krijg je inzichten, heling en wijsheid over hetgeen wat op dat moment voor jou behulpzaam is om te ontdekken en zien. Het kan je helpen om verandering aan te brengen in je staat van zijn van dat moment.

Ik zat dus op een stuk ‘ongeloof’ waar ik maar in rond bleef cirkelen voor een aantal dagen. In de meditatie heb ik eerst mezelf gegrond en in het licht gezet. En met een speciaal gebed maakte ik contact met mijn Akasha Kronieken. (De Kronieken kunnen heel veelzijdig zijn maar laten aan elke persoon die het ingaat precies dat zien wat bij die persoon past en wat er nodig is. Dat betekent dat het elke keer anders is wat je ziet en ervaart, en voor elke persoon die het raadpleegt kan het heel verschillend zijn)

Het eerste wat ik te zien kreeg was een smalle muur waarachter een heel mooi helder groots licht scheen. En ik stond achter dit muurtje in de schaduw. Het leek alsof ik er heel makkelijk omheen kon lopen maar in bewust achter het muurtje was gaan staan. ‘je hebt zelf een muurtje opgeworpen die je zelf ook weer mag afbreken’ kwam in me op. En nog meer zinnen kwamen daar achteraan.

‘wear the crown’, ‘step into your role in this life’. Het leek dus dat ik dit ongeloof mezelf aan het ‘aandoen’ was.

Van daar uit kwam ik bij een beeld uit met een Egyptische vrouw (ik zag ook een piramide) die allemaal gouden schakels had om haar polsen, enkels, keel en middel. Alsof ze geboeid was. Ik had voor ik de meditatie in ging ook last van mijn keel. Ik voelde me benauwd en had een soort brok in mijn keel alsof iets mijn keel belemmerde. Dit beeld van de Egyptische vrouw verklaarde voor mij dit gevoel in mijn keel.

Hierbij kwamen nieuwe zinnen op: ‘De schakels die je belemmeren hoef je zelf maar af te doen’, ’jezelf tot slaaf maken is voorbij’, ‘Boetedoening van jezelf is klaar’ (grappig dat deze er tussen zat aangezien het pas Pasen was en Jezus voor boetedoening op het kruis was genageld), ‘loslaten van oude schuld’.

Ik merkte dat de schakels langzaam doorbroken werden en een licht daardoor heen kon schijnen. Het voelde alsof ik de oude schakels en belemmeringen die me in dit leven en alle voorgaande levens tegelijkertijd geheeld werden. Ik voelde heel sterk dat ik oude herinneringen niet vast hoef te houden om wat ik hiervan mag leren met me mee te kunnen dragen. Ik mag het loslaten, helen en transformeren naar weer een nieuw inzicht en les die ik mee mag nemen in mijn leven.

Aan het eind ontving ik een cadeau. Dit vertelde mij: Dat ik veel oude trauma’s uit mijn systeem mag helen voor mezelf, uit vorige levens en familielijnen en uit de collectieve mensheid. De zin: ‘Keep your eye on the price’ kwam in me op. Mijn doel in het leven is het mogen helen van diepe stukken in mezelf en in anderen. En daar mag ik in blijven geloven en naar blijven leven.

Na een woord van dankbaarheid was het tijd om de Akasha Kronieken te verlaten. Met een afsluitend gebed heb ik de Akasha reis afgesloten. Hierbij kwam ik uit de meditatie en weer aan op de plek waar ik zat.

Het eerste wat ik zag was de tijd op mijn telefoon 10.10 (een engelengetal). En ik zei hardop: ‘Het is toch niet te geloven‘. En daar was het dan! De reden waarom ik zo in ongeloof zat. Ik zei het namelijk onbewust de hele tijd zelf! Ik geloof het niet. Ik geloof niet dat het kan. En daarom bleef ik dus dat gevoel van ongeloof voelen. Dit was de echte boodschap die ik mocht ontvangen door deze Akasha reis. De reis heeft me geholpen inzichten te verschaffen en dit weer te mogen zien.

Dankbaar nu voor deze reis voel ik dat het geloof in mezelf weer helemaal terug is en de energie door mijn hele lijf en systeem mag stromen.

Ook ik heb nog steeds lessen te leren in het leven. Dat zullen we allemaal blijven ervaren. Het mooie is om deze lessen te leren zien en ontvangen en daar dan ook werkelijk iets mee te doen. Hiermee groeien we als mens en ziel. En hiermee voelt het leven voor mij steeds lichter, vrolijker, zonniger en blijer. Ook als dit niet elke dag en elk moment zo is.

Laat hier een bericht achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *