Healing

Healing

Kan ik ook een losse healingsessie boeken?

Natuurlijk is dat mogelijk. Wil je je niet binden aan een heel traject maar heb je wel de behoefte om een healing te ontvangen? Dan kun je ook een eenmalige healingsessie boeken. Een afspraak kun je plannen door contact met mij op te nemen via onderstaand contactformulier en geef daarbij aan dat het om een losse sessie gaat.

Zo heb je zelf in de hand of je op regelmatige basis een losse healingsessie boekt of slechts een enkele keer een healing wilt boeken. Precies op het moment dat jij weer een nieuwe stap wilt zetten in je eigen proces.

 

3 + 2 =

Het voelde als een energiedouche waar je als herboren uit komt. Ik mocht een healing van je ontvangen in je mooie, rustgevende praktijk. Heel bijzonder wat ik allemaal voelde tijdens de healing. Na de healing voelde ik me stevig geaard en thuisgekomen viel me de ruimte in mezelf erg op. Merci. Ik kan deze praktijk zeker aanbevelen.

Hoe bereid ik me voor op een healingsessie?

Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen, een afspraak te plannen en langs te komen. Je hoeft niets speciaals te doen.

Tijdens de healingsessie gaan we eerst rustig in gesprek, dan leg ik rustig uit wat je kunt verwachten bij een healing waarna ik de healing zal doen. Je mag gewoon ontspannen op de stoel blijven zitten. Nadat de healing is afgerond is er gelegenheid om te delen wat je hebt ervaren.

Het is aan te raden dat je na de healing één of twee glazen meer water dan normaal drinkt die dag. Zo kun je afvalstoffen sneller afvoeren die los kunnen komen door de healing.

De kosten voor een losse healingsessie zijn

€65,-

Het heeft heel wat losgemaakt, de healing. Ik voelde dat de tranen eruit moesten, en vrijdag zijn ze eruit gekomen toen ik op mijn werk te duizelig werd om überhaupt mijn werk nog te doen. Tijd dus voor een stapje terug en nog meer die rust opzoeken. Het heeft dus een soort van positieve uitwerking gehad (de tranen zijn eruit), maar het voelt ook wel een beetje dubbel. Liever was ik erachter gekomen dat het verdriet over was natuurlijk. 🙂