Blossom

Blossom

Hoe zit je er nu bij?

Voel je je niet gezien op je werk of thuis?

Laat je je snel leiden door wat een ander vindt?

Zet je telkens dat stapje meer om de ander een plezier te doen en wordt dit als vanzelfsprekend gezien? Zonder dat je je erkent voelt?

Heb je het gevoel dat je je af en toe gewoon zou willen verstoppen?

Voel je je waardeloos en alleen op de wereld?

Voel je je soms afgestompt van je eigen gevoel?

Heb je de neiging een masker op te zetten voor de mensen om je heen?

Wat doet het met je als ik zeg dat het ook anders kan en mag?

Jij bent het waard dat je weer mag gaan voelen wat je eigen waarde is in jouw leven. En dat je überhaupt weer mag voelen wat er in je lijf speelt.

Je omgeving mag gaan zien wie de échte jij is. Dit durf je stukje voor stukje bij jezelf te ontdekken en onthullen. Dit geeft je vrijheid en vertrouwen in jezelf en in het leven. Je voelt je lichter alsof er een zware mantel van je af is gevallen.

Je komt weer tot leven en durft spontaan iets ‘geks’ te doen waar je helemaal blij van wordt, zoals een dansje in de woonkamer, meezingen met een liedje, grapjes maken met mensen die je nauwelijks kent. Gewoon omdat deze dingen je heel blij maken. Je voelt je geliefd en vervuld en hebt niet meer de behoefte iets op te moeten vullen door bijvoorbeeld overmatig eten en snoepen of een andere vorm van opvullen.

In je werk heb je het gevoel dat je makkelijker je eigen werk kan doen omdat je je eigen grenzen meer kan voelen en bewaken uit liefde voor jezelf. Je voelt vertrouwen in jezelf.

Het traject Blossom dat ik in ongeveer twee maanden heb doorlopen, was voor mij een verademing. Ik volgde tegelijkertijd een intensief traject bij een psycholoog. Blossom voelde daarentegen erg licht en was erg ondersteunend. Deze positieve ervaring zorgde ervoor dat het traject bij de psycholoog minder belastend aanvoelde.

Wat houdt Blossom in?

In een traject van 2 maanden begeleid ik jou. Je hoeft je niet meer te verstoppen achter een masker. Je hoeft je ook niet meer de benen onder het lijf uit te rennen voor de ander om je gezien te voelen. Ik laat jou ervaren dat ook jij je kan laten zien op je eigen manier. Gewoon zoals je bent. Want jij bent met al jouw eigenschappen een stralend mooi mens! Ook de eigenschappen die je als vanzelfsprekend of minder mooi vindt van jezelf maken jou tot wie je bent. Je zult ontdekken dat deze eigenschappen jou juist heel mooi maken. En die mag je ook echt laten zien! Vind je het een grote stap? Dat is geen probleem. Door de kleine stappen in dit programma heb jij het gevoel dat ook jij dit kunt! En ik begeleid je bij elke stap.

Blossom bevat:

5 coachingssessies met elke sessie een healing

na elke sessie ontvang je een meditatie mee voor thuis

na elke sessie ontvang je ook ondersteunende opdrachten mee voor thuis

een extra telefonische support halverwege, op het moment dat je extra support kunt gebruiken

Aan het eind van dit traject voel je je lichter en dichter bij jezelf. Je leert zelf zien hoe mooi je bent vanbinnen. Je leert vanuit vertrouwen de wereld weer in te stappen zonder dat je je jezelf verliest. Je kan dicht bij je eigen gevoel blijven omdat je steeds sterker voelt wat je behoefte daarin in. Kortom, je leert jezelf zichtbaar maken voor jezelf en voor mensen om je heen.

De praktijkruimte voelt als een warme en gezellige omgeving. De fijne sfeer die er hangt creëert een gevoel van veiligheid en thuiskomen. We begonnen elke sessie met een bespreekmoment waarbij we samen de “huiswerk” opdrachten bespraken. Na het coachmoment volgde een healing, wat voor mij telkens voelde als een momentje van rust en inzicht. De opdrachten en meditaties die ik meekreeg om zelf mee aan de slag te gaan, vind ik erg waardevol omdat deze me inzicht hebben gegeven en me een duwtje in de goede richting hebben gegeven.

Voel je welkom bij mij

Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt bij mij in de praktijk en bij mij als persoon. Want als je je veilig voelt, hoef je niet meer alert te zijn op je omgeving en kun je je volledig richten op jezelf en wat er in je losgemaakt wordt.

Daarom is het van belang dat je de ruimte krijgt om eerst kennis met me te maken. Je kunt me al leren kennen doordat je mijn video’s, meditaties of vlindermails hebt beluisterd, gezien of gelezen via mijn website, social media of per email.

En natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen om elkaar te kunnen spreken en zien. Voel je vrij om te onderzoeken of je je comfortabel voelt bij mij.

Via het onderstaande formulier kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen van een half uur. Ik neem contact met je op om een goed moment in te plannen waarin we in gesprek gaan.

Voelt het meteen kloppend, vraag dan gelijk je eerste afspraak voor Blossom aan via het formulier.

Ik luister graag met je mee waar jij behoefte aan hebt.

 

 

 

Zullen we de eerste stap zetten?

Wat wil je graag doen?

12 + 9 =

Is dit traject wel bedoeld voor mij?

Blossom is bedoeld voor iedere vrouw die zich aangesproken voelt wanneer ze deze pagina leest. De rol van de vrouw is vele jaren een ondergeschikte rol geweest. Als vrouw leerde je vroeger jezelf te schikken naar de man of het gezaghebbend orgaan en vooral niet te laten zien wat je huis hebt. Dit heeft er toe geleid dat vele vrouwen zelfs nu nog de neiging hebben zichzelf weg te cijferen en zichzelf onzichtbaar te maken.

Heb je het gevoel dat je jezelf niet kan zijn bij anderen en voel je je waardeloos, onzichtbaar en alleen op de wereld, dan is blossom een mooie groeistap om jezelf weer te laten zien zoals je van binnen bent. Jij bent het waard om jezelf in het licht te zetten en tot bloei te komen.

Wat moet ik er zelf voor doen?

Elke twee weken kom je naar de afspraak die we vooraf inplannen. Je krijgt kleine huiswerkopdrachten mee om de stappen die we aanraken tijdens de sessie verder te ondersteunen in je dagelijks leven. Daarnaast krijg je telkens 1 of 2 meditaties mee. Je mag deze 1 of meerdere keren beluisteren voor de volgende sessie. Hierdoor ga je actief aan de slag met wat er losgemaakt is tijdens de healing en zet je je eigen proces verder in gang. 

De tijdsinvestering die je hier voor nodig hebt is laag. Je mag zelf hierin je ruimte bepalen. Voor het doen van de meditatie heb je ongeveer 15-30 min nodig inclusief beschrijven / betekenen achteraf. Voor de opdrachten is een half uur tot een uur per twee weken al voldoende om deze met aandacht te kunnen doen. Lukt het een keer niet of minder om meditaties en opdrachten te doen, is het geen probleem. Je doet dit traject helemaal voor jezelf. Je doet daarom wat er op dat moment gewoon lukt. De ene week is dat wat meer en de andere week wat minder.

De geldinvestering voor je eigen groei in dit proces is nu

€379,-

i.p.v.

€497,-

Blossom voelt echt als een persoonlijk, op maat gemaakt traject. De begeleiding is heel goed. Ik heb me altijd veilig en gesteund gevoeld en tegelijkertijd kreeg ik het vertrouwen dat ik zelf stappen kan zetten en kan groeien. Kortom, ik ben erg dankbaar voor deze positieve ervaring en beveel dit traject zonder twijfel aan.