Glow & Sparkle

Glow & Sparkle

Hoe zit je er nu bij?

Heb je al een aantal beschermlagen en maskers afgelegd maar ervaar je nog een sluier voor je ogen?

Voel je je nog onzeker over je spirituele kant?

Durf je nog niet naar buiten te treden met je eigen lichte kracht?

Ervaar je een rem op je eigen spiritualiteit?

Voert je gevoel van eigen waarde nog steeds de boventoon in je zichtbaar durven maken?

Mis jij het gevoel van sisterhood en voel je je alleen staan in je missie om je zielspad te volgen?

Wat doet het met je als ik zeg dat het ook anders kan en mag?

Jij, als mooie vrouw, mag in dit leven echt je plaats innemen en jezelf zichtbaar maken. Het is tijd nu dat je de stappen gaat zetten waarom je geboren bent. Je hebt in je leven heel wat ervaringen opgedaan en nu is het tijd om echt in het licht te stappen. Er is voor jou een plaats op deze wereld die je mag gaan innemen.

Je hoeft je onzekerheid en je eigen waarde niet meer te volgen. Je mag nu echt voelen hoe het is om vertrouwen in jezelf te hebben. Vertrouwen hebben in wat je mag komen brengen in de wereld. Je mag je een gelijke voelen aan andere mensen om je heen. Door je eigen ervaringen heb je genoeg in je rugzak om hiermee ook echt de sluier voor je ogen los te laten.

Je durft nu eindelijk te laten zien dat je op spiritueel vlak ook onderlegd bent. Hiervoor hoef je geen oneindige opleidingen te volgen om te bewijzen dat het zo is. Je mag erop vertrouwen dat je de innerlijke kracht hebt om jezelf te laten zien. Het wordt tijd dat je gaat stralen en schitteren als je eigen krachtige zelf die je al langer diep van binnen voelt.

Geef deze prachtige vrouw van binnen nu eindelijk haar eigen plek in het licht zodat ze schitterend tot leven komt.

Wat houdt Glow & Sparkle in?

In een traject van 4 maanden begeleid ik jou. Het is nu tijd om in kleine stappen te gaan gloeien en stralen. De sluier die je nu nog weerhoudt echt je zielspad te gaan volgen mag je laten zakken, stap voor stap. Je mag je eigen plek innemen op aarde. Je mag nog een laag dieper gaan helen op zelfvertrouwen en eigenwaarde waardoor je de volgende stap op je zielspad durft te zetten. De drempel die je nu nog weerhoudt is nu zo laag dat je er met meer gemak overheen durft te gaan dan je voor mogelijk hebt gehouden.

It is time now that you Thrive!

Glow & Sparkle bevat:

7 coachingssessies met elke sessie een healing

na elke sessie ontvang je een meditatie mee voor thuis

na elke sessie ontvang je ook ondersteunende opdrachten mee voor thuis

2 extra telefonische support momenten gedurende het traject, op het moment dat je extra support kunt gebruiken

Aan het eind van dit traject heb je voldoende zelfvertrouwen en eigen waarde dat je het aandurft je hart te volgen op het spirituele pad. Je neemt als sprankelende vrouw je eigen ruimte in. De geforceerde mannelijke manier van je plek veroveren en aanpassen hoeft nu niet meer. Je voelt dat je dit op een liefdevolle zachte vrouwelijke manier kan en mag doen. Hierin ontdek je je eigen innerlijke kracht.

De praktijkruimte voelt als een warme en gezellige omgeving. De fijne sfeer die er hangt creëert een gevoel van veiligheid en thuiskomen. We begonnen elke sessie met een bespreekmoment waarbij we samen de “huiswerk” opdrachten bespraken. Na het coachmoment volgde een healing, wat voor mij telkens voelde als een momentje van rust en inzicht. De opdrachten en meditaties die ik meekreeg om zelf mee aan de slag te gaan, vind ik erg waardevol omdat deze me inzicht hebben gegeven en me een duwtje in de goede richting hebben gegeven.

Voel je welkom bij mij

Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt bij mij in de praktijk en bij mij als persoon. Want als je je veilig voelt, hoef je niet meer alert te zijn op je omgeving en kun je je volledig richten op jezelf en wat er in je losgemaakt wordt.

Daarom is het van belang dat je de ruimte krijgt om eerst kennis met me te maken. Je kunt me al leren kennen doordat je mijn video’s, meditaties of vlindermails hebt beluisterd, gezien of gelezen via mijn website, social media of per email.

En natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen om elkaar te kunnen spreken en zien. Voel je vrij om te onderzoeken of je je comfortabel voelt bij mij.

Via het onderstaande formulier kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen van een half uur. Ik neem contact met je op om een goed moment in te plannen waarin we in gesprek gaan.

Voelt het meteen kloppend, vraag dan gelijk je eerste afspraak voor Glow & Sparkle aan via het formulier.

Ik luister graag met je mee waar jij behoefte aan hebt.

 

 

 

Zullen we de eerste stap zetten?

Wat wil je graag doen?

11 + 13 =

Is dit traject wel bedoeld voor mij?

Glow & Sparkle is bedoeld voor de vrouw die al bekend is met spiritualiteit en voelt dat ze dat meer in haar leven een rol wilt geven. Ze mist alleen het zelfvertrouwen en een stukje eigen waarde om ook echt zichtbaar te zijn voor anderen op dit vlak. Als je het gevoel hebt dat jouw leven een diepere betekenis mag krijgen en je je aangetrokken voelt tot het spirituele en energetische, past dit traject bij jou.

Het is nu tijd dat de vrouwen in de wereld weer hun eigen plek krijgen. Eeuwen en eeuwen heeft de vrouw een ondergeschikte rol gehad. In de fysieke wereld is dit al aan het veranderen maar in de energie van dit vrouwelijke ondergeschikte deel mag nog meer geheeld worden, op individueel vlak en op collectief vlak. Als vrouw is zichtbaar zijn door deze ondergeschikte rol in het gedrang gekomen en is het nu tijd dat alle vrouwen zichtbaar in hun eigen ruimte mogen gaan staan. Als vrouwen mogen we ons weer met elkaar gaan verbinden.

Women unite in soulsisterhood!

Wat moet ik er zelf voor doen?

Elke twee weken kom je naar de afspraak die we vooraf inplannen. Je krijgt kleine huiswerkopdrachten mee om de stappen die we aanraken tijdens de sessie verder te ondersteunen in je dagelijks leven. Daarnaast krijg je telkens 1 of 2 meditaties mee. Je mag deze 1 of meerdere keren beluisteren voor de volgende sessie. Hierdoor ga je actief aan de slag met wat er losgemaakt is tijdens de healing en zet je je eigen proces verder in gang. 

De tijdsinvestering die je hier voor nodig hebt is laag. Je mag zelf hierin je ruimte bepalen. Voor het doen van de meditatie heb je ongeveer 15-30 min nodig inclusief beschrijven / betekenen achteraf. Voor de opdrachten is een half uur tot een uur per twee weken al voldoende om deze met aandacht te kunnen doen. Lukt het een keer niet of minder om meditaties en opdrachten te doen, is het geen probleem. Je doet dit traject helemaal voor jezelf. Je doet daarom wat er op dat moment gewoon lukt. De ene week is dat wat meer en de andere week wat minder.

De geldinvestering voor je eigen groei in dit proces is nu

€555,-

i.p.v.

€777,-