Wat ben ik blij
om jou te zien!

Paulien Hanckmann

Wat ben ik blij om jou te zien!

Paulien Hanckmann

Een reis door mijn leven

Wat een bijzondere reis heb ik gemaakt. Als 12-jarig meisje wist ik al heel helder dat ik architect wilde zijn. Dat werd uiteindelijk bouwkundig constructeur. En na 7 jaar werken was deze koek echt op.
Ik voelde me niet helemaal op mijn plek, ik kon hier de vinger nog niet precies op leggen. Ik had al een keer een burn-out ervaren en merkte een soort constante werkstress die op vrije dagen en weekenden nooit helemaal naar 0% leek te zakken.
Met collega’s onderling fantaseerden we weleens wat je zou doen met de hoofdprijs in de loterij. En mijn diepste wens op zo’n moment was een jaar vrij zijn van de verplichting om te moeten werken.

Waarom zou ik dat niet eens proberen?

Ik heb de sprong gewaagd en een sabbatical volgde (zonder de loterij te winnen trouwens). Na een aantal maanden sabbatical werd ik zwanger na jaren van kinderwens. Dit was zo’n diepe hartenwens die nu eindelijk vervuld werd. Voor mij was dit alleen maar een bevestiging dat ik de juiste keuze had gemaakt. Twee prachtige zonen volgden. Zij maken ons gezin compleet.
In deze jaren ben ik me gaan realiseren hoe magisch het eigenlijk is dat we sturing kunnen geven aan onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als je goed op je eigen signalen let (en dat is de moeilijkste stap omdat we dat niet geleerd hebben), is je eigen lichaam en ziel in staat om veel meer te creëren en helen dan je voor mogelijk houdt. In mijn geval zelfs met een afwijkende baarmoedervorm zwanger worden en twee keer een kind dragen.

Geen constructeur maar wat dan wel…?

Interesse in het spirituele en energetische sluimerde al enige tijd. Maar waar ik precies nu heen wilde was me niet duidelijk, helemaal niet zo duidelijk als op mijn twaalfde. Voor het eerst in mijn leven wist ik het niet precies en ben ik daarom maar gaan uitproberen. Verschillende cursussen, workshops, retraites, opleidingen brachten me steeds een stap dichterbij mijn volgende stuk van deze reis.
Het eureka moment kwam tijdens de eerste lessen van de healing opleiding. Ik voelde zo’n sterke ‘Ja, dit is het’, dat ik wist dat ik mijn pad voor mijn volgende deel van mijn reis gevonden had. Met een bijzonder geluksgevoel, me compleet voelen, ben ik door de opleiding gevlogen.
Tegelijkertijd was het ook spannend en onbekend en merkte ik ook veel onzekere momenten bij mezelf. Maar het gekke is dat er diep van binnen zo’n vertrouwen en zekerheid zat dat ik door wilde gaan om de opleiding af te ronden. En met dit gevoel van rotsvast vertrouwen en zekerheid ben ik Vlindervrij leven gestart.
Ik voel zo sterk dat ik hier met een bijzondere missie gekomen ben. Ik ben hier speciaal voor jou!