Zomerboost

Zomerboost

Vakantie voorbij, gevoel van vrijheid voorbij…

Herken je dit? Tijdens de vakantie voel je je helemaal vrij om jezelf te zijn en zodra je vakantie is afgelopen verval je weer in een beklemmend gevoel van ‘moeten presteren’, ‘aanpassen’, ‘verplicht aanwezig zijn’ en ‘met aandacht moeten werken’, ook als je concentratie er even niet is.

De meeste mensen ervaren tijdens de vakantie dat ze eindelijk even de teugels mogen laten vieren. De werkstress valt dan van je af. Je hoeft even niet te presteren. Er zijn geen verwachtingen van een baas, huishouden, familieleden of gezin. De vreugde wordt opgezocht in de activiteiten of ontspanning die je tijdens vakantie toe laat. Je kiest een vakantie uit die jou helemaal blij maakt. Tijdens je vakantie kom je weer even helemaal tot jezelf (een lichtere versie zonder (al te veel van) je maskers).

Aan het eind van je eerste werkdag na vakanties ben je dit gevoel van vrijheid weer helemaal kwijt en zit je weer in de ratrace van het werkleven en voel je helemaal geen ontspanning meer zoals je dat tijdens je vakantie had ervaren. Dit kan anders. Dit mag anders! Zomerboost helpt je dit gevoel van vrijheid meer te verankeren in jezelf waardoor je het makkelijker weer boven kan halen als je weer in de ratrace lijkt te zakken.

Wat is er nou heerlijker dan je vakantiegevoel mee te kunnen nemen in je leven na de vakantie

Hoe ervaar jij je vakanties?

Tel je de weken en dagen af naar je vakantie?

Voelen de laatste dagen voor de vakantie extra zwaar?

Heb je het gevoel dat je tijdens je vakantie een ander mens wordt?

Voel je tijdens de vakantie eindelijk hoe het is om vrij te zijn?

Heb je eindelijk geen zorgen meer aan je hoofd als je vakantie hebt?

Als het laatste weekend van je vakantie is aangebroken, voel je dan al de zwaarte van het werk drukken op je gemoed?

Zijn de eerste uren na je vakantie alsof je nooit de rust van vakantie hebt ervaren?

Wat maakt nu dat de vakantie zo anders kan voelen dan wanneer je werkt?

Tijdens je vakantie kies je voor activiteiten (of juist ontspanning) waardoor je je meer tot jezelf komt. Je kiest iets waar je zelf helemaal blij van wordt. Je kan je meer ontspannen omdat je geen rol hoeft te spelen en niet in een ‘hokje’ hoeft te zitten (of letterlijk aan een bureau moet blijven zitten). Tenslotte kent bijna niemand je op vakantie en kan je compleet jezelf zijn, zonder bepaalde verwachtingen van anderen. Geen maskers meer en een lichtere ontspannen versie van jezelf laat zich dan vanzelf zien. Je bent helemaal vrij om je dagen in te delen zoals jij dat wilt en af te stemmen op hoe je je voelt.

Terwijl je in je werk jezelf een bepaalde rol hebt aangemeten. Een rol met maskers die passen bij de verwachtingen van anderen om je heen. Deze maskers hebben je in het verleden geholpen om te overleven in situaties waar je je nog geen raad wist. Nu kunnen de maskers beklemmend voelen en niet meer passen bij de JIJ van NU. Het is een mooie stap in de zoektocht naar de echte jij achter deze maskers door je zomergevoel te boosten.

Wat houdt Zomerboost in?

Zomerboost bestaat uit 3 sessies en 3 meditaties die je gaan helpen dat gevoel van je vakantie makkelijker te kunnen voelen en op te roepen voordat je weer in de ratrace van het normale leven lijkt te verdwijnen. Het is een boost om het gevoel van je vakantie mee te nemen in je gewone leven. De zomerboost is daarom beschikbaar in augustus en september, nadat je terug bent van je zomervakantie.

Wat houdt Zomerboost in?

Zomerboost bestaat uit 3 sessies en 3 meditaties die je gaan helpen dat gevoel van je vakantie makkelijker te kunnen voelen en op te roepen voordat je weer in de ratrace van het normale leven lijkt te verdwijnen. Het is een boost om het gevoel van je vakantie mee te nemen in je gewone leven. De zomerboost is daarom beschikbaar in augustus en september, nadat je terug bent van je zomervakantie.

Zomerboost bevat:

3 coachingssessies met elke sessie een healing

na elke sessie ontvang je een meditatie mee voor thuis

na elke sessie ontvang je een kleine opdracht mee voor thuis

een maand na afronding nog een telefonisch terugkoppel gesprek

Na de zomerboost kun je het vrije gevoel dat je tijdens vakantie voelt, meer boven halen en voel je je in de weken na je vakantie niet meer verzuipen in de ratrace van het ‘gewone’ leven. Je kunt meer bij jezelf blijven en voelt je daardoor lekkerder in je vel.

Zullen we de eerste stap zetten?

Wat wil je graag doen?

4 + 2 =

Wat moet ik er zelf voor doen?

In de maand augustus of september plannen we 3 healingsessies in 3 weken. Je krijgt na elke sessie een fijne lichte meditatie mee die je thuis mag beluisteren. Je mag deze 1 of meerdere keren beluisteren voor de volgende sessie. Hierdoor ga je actief aan de slag met wat er losgemaakt is tijdens de healing en zet je je eigen proces verder in gang. 

De tijdsinvestering die je hier voor nodig hebt is laag. Je mag zelf hierin je ruimte bepalen. Voor het doen van de meditatie heb je ongeveer 15-30 min nodig inclusief beschrijven / betekenen achteraf. Lukt het een keer niet of minder vaak om de meditatie, is het geen probleem. Je doet de zomerboost helemaal voor jezelf. Je doet daarom wat er op dat moment gewoon lukt. De ene week is dat wat meer en de andere week wat minder. Tijdens de sessies zal ik je motiveren om aan de slag te gaan met de meditaties om hiermee je vakantiegevoel meer in je gewone leven te implementeren.

De geldinvestering voor je eigen groei in dit proces is nu

Introductieprijs t/m 31 juli:

€179,-

i.p.v.

€255,-