Een mooi moment om jezelf te ontmoeten

door | 7 nov 2022 | 0 Reacties

Toeval bestaat niet

Wat een bijzondere dag heb ik vandaag (lees: zondag 6 nov.) gehad. Per toeval heb ik een paar weken terug een poster in Venray gezien van de spirituele beurs van Likrali in Venray, terwijl ik normaal nooit in Venray kom. Het voelt alsof dit zo moest zijn. Ik had op de juiste datum een notitie in mijn digitale agenda gezet. En vandaag heb ik dan de stoute schoenen aangetrokken en ik ben alleen naar de beurs gegaan in Venray. En wat een bijzondere ervaring was dit vandaag. Ik voel me zo gezegend met de ervaringen van vandaag.

Een paar maanden geleden heb ik een blog geschreven over mijn ervaring tijdens de healing 1 lessen. Sinds het schrijven van de blog ben ik me verder aan het ontwikkelen op het healingfront. Heerlijk om bezig te zijn met de lessen en te oefenen met de healingen en de andere oefeningen die meer vaardigheden en diepgang leren. Je kan jezelf goed tegenkomen op bepaalde momenten of de energie heel makkelijk voelen vloeien op andere momenten.

Spirituele beurs Likrali te Venray

Vandaag ben ik dan ook op een spirituele beurs beland, mijns inzien door sturing van gene zijde of engelen / gidsen (waar je je ook maar door begeleid voelt). Er zijn zoveel mooie boodschappen doorgekomen vandaag dat dit geen toeval kan zijn.

Bij binnenkomst was ik stipt op tijd voor een lezing over meditatie/manifestatie. Hierbij werd een geleide meditatie gedaan voor de hele zaal om een stukje loslaten te ervaren. Voor mij ook een goed moment om toch even wat meer bij mezelf te komen omdat ik weer even ‘vergeten’ was mezelf te aarden en beschermen tegen een drukke omgeving. Dit voelde al heel goed. Tijdens de vragen die volgden op de meditatie had de dame naast me een aantal vragen en opmerkingen op de ervaring van de meditatie. Ik merkte meteen bij mezelf dat ik iets wilde toevoegen op het antwoord op een vraag van haar. Ik zei dan ook in een rumoerig moment, ‘ik heb zometeen nog een tip’. Nadat alle vragen gesteld waren en de lezing was afgerond, gaf ik haar de tip om rozen te plaatsen tussen haarzelf en een ander om energie meer bij je te kunnen houden. Dit raakte bij haar iets aan van het stukje waar ze voor was gekomen. Er volgde een mooi moment van uitwisseling en verbinding. Een mooi begin van mijn ervaringen op deze beurs. Ik voelde me na de lezing dan ook wat rustiger en kon daardoor zonder opgelaten gevoel (omdat ik alleen was gegaan) rondlopen langs de tafels.

Een kaartlegging voor deze vlinder

Bij de tweede tafel in de eerste zaal zit een mevrouw met diverse kaarten te wachten op een klant voor een kort consult. Ik kijk vriendelijk naar haar en wil langslopen. Maar tijdens het langslopen denk ik, ik ga toch maar even zitten hier. Dit voelt als een tafel voor mij. Dat was ook een goede zet. De eerste kaartlegging geeft al heel wat inzichten mee over mijzelf, het punt waar ik nu voor sta in mijn carrière alsook mijn kinderen en vriend. Het blijken hele krachtige boodschappen waarbij mijn toekomstbeeld dat ik voor ogen heb wordt bevestigd en versterkt. Terwijl ik denk dat het consult haast ten einde is hierna en we spreken over kaartensets, laat ze me diverse kaartensets zien en er telkens een kaart (of twee) van trekken om te zien of deze kaartensets me aanspreken. UIteindelijk legt ze van een andere kaartenset nog een hele kaartlegging om het komende jaar in maanden voor me uit te leggen. Hieruit blijkt dat een hoop mooie maanden in het vooruitzicht zijn. Het begint hobbelig met een goede, een roerige maand, een goede, een roerige maand etc maar de tweede helft van het jaar zijn met name hele mooie krachtige maanden met elk zijn mooie aandachtspunten. 2023 wordt voor mij een enerverend maar wellicht ook pittig jaar. Laat maar komen. Ik ben er klaar voor.

Meer mooie boodschappen

Maar dan ben ik er nog niet. Er zijn 3 zaaltjes met tafels waar diverse consulten worden gegeven. Eerst maar even kijken of ik een mooie kaartenset kan kopen voor mezelf. Welke spreekt me het meeste aan. Op gevoel heb ik een mooie kaartenset, intuïtiekaarten: De weg van de ziel, gekocht. Al lopende langs de andere tafeltjes word ik eerst getrokken naar een standje met etherische oliën. Hier heb ik alleen wat info meegenomen. Wellicht komt dit laten nog weleens van pas. Al verder lopend in de laatste zaal van tafels moet ik sterk aan mijn vader denken en valt mijn oog op een medium die net op dat moment al een consult aan het doen is. Ik bedenk dat ik er later langs ga als ze weer klaar is met het consult. Dus struin ik nog maar een rondje door de 3 zalen en kom op het juiste moment weer in de zaal van het desbetreffende medium. Haar tafel is weer vrij voor een consult en ik stap er resoluut op af. Nu is het mijn beurt. Dus ik zeg dat ik bij haar moet zijn en stel me voor. 

Het tweede tafeltje geeft nog meer…

Op tafel liggen meerdere kaarten gemaakt met bijenwas op een strijkboutje. Voor mij gaat ze ook een kaart maken en pakt een blaadje. Meteen heeft ze er twee te pakken, een extra grote kaart. Haha dat moet wel een hele grote boodschap worden dan. Met een paar kleuren die ik gekozen heb maakt ze een waar kunstwerkje. Tijdens en zelfs alvorens dit te maken begint ze al met diverse vragen te stellen waarbij bij mij meteen een situatie bovenkomt dit afgelopen dagen speelde. Hierbij kwamen oude gevoelens boven uit mijn ouderlijk gezin en waar ik mee worstelde hoe ik hiermee om wilde gaan. Meteen een mooie ingang van het gesprek. Al snel tijdens het gesprek geeft ze aan dat ik heel spiritueel ben. Gedurende het gesprek zegt ze zelfs dat ik in haar optiek, bij wijze van, zelf aan een tafel had kunnen zitten. Wat ik  daar dan voor kwaliteiten zou kunnen gebruiken kan ze me niet vertellen. Dit is namelijk aan mezelf om uit te vinden. Ook geeft ze aan dat ik veel meer in mijn mars heb dan wat ik mezelf nu voor mogelijk houdt. Als klap op de vuurpijl vraag ik nog naar mijn vader, omdat hij voor het consult en ook tijdens door mijn hoofd / gevoel blijft spoken om naar te vragen. Daarop vertelt ze: er is een man die alle informatie doorgeeft en ik kon nog niet plaatsen wat hij voor jou was. Daar is hij dus: mijn vader aan gene zijde. Hij staat me bij op mijn weg in het spirituele pad dat ik nu aan het bewandelen ben. Natuurlijk kun je dat niet zomaar met droge ogen aanhoren. Hij gaat me helpen verder te komen dan hij zelf is gekomen. Helaas was het voor mijn vader niet mogelijk om vol overtuiging dit pad in te slaan. Maar mij gaat het hij helpen om veel verder te komen dan hij ooit zou kunnen.Ze geeft aan dat ik heel veel in mijn mars heb. Ook komt nogmaals aan bod dat ik zo naast haar kan zitten en ik maak er dan ook een grap over dat ik volgend jaar naast haar zit aan de tafel om mijn eigen consulten te geven. (Waarmee is dan nog wel de vraag 😂😂😂)

Ze geeft nog aan dat ik met de organisator van de beurs een gesprekje kan aanknopen. Ik ben helaas zo overweldigd door de mooie en intensieve boodschap dat ik dat toch maar oversla en naar buiten ga.

Na deze ervaring heb ik een kleine wandeling cq stiltemoment in een bos gezocht. Even terug naar de natuur kan zeker helpen. Al loop ik nogal snel mezelf voorbij en vergeet ik dit voor mezelf. Maar nu komt het als geroepen en geeft het me wat meer rust.

Een mooie afsluiter aan het eind van de dag

Het einde van de middag en begin van de avond staan dan natuurlijk weer in het teken van mijn lieve kindjes die weer volledig de aandacht opeisen van mama. Wat heerlijk maar ook wel weer even wat vermoeiend om niet gewoon even het eten te kunnen maken zonder dat een van de twee op de arm wil en de ander ook zijn aandacht vraagt. Dan meer even hieraan toegeven. Als dan de rust is wedergekeerd na het in bed leggen komt de gedachten aan een nicht van mij (van mijn vaders kant, natuurlijk joh😅, hij is er tenslotte ten volle bij vandaag). Ik heb sterk het gevoel dat ik even een berichtje moet sturen en vragen naar de kaarten van mijn vader die zij heeft gekregen nadat hij is overleden. Ik heb dan wel meteen de gedachte: als ze maar niet denkt dat ik vind dat ik ze terug moet hebben. Het blijkt dat zij de laatste paar jaar ook meer verdieping heeft gezocht in healing, net als ik. En wanneer ze over de kaarten vraagt of ik ze graag zou willen, na een uitwisseling over mijn ervaring vandaag, geef ik aan dat ik ze niet wil ‘afpakken’ maar wanneer ze voor haar niet meer zo belangrijk zijn, ik ze heel graag zou willen. Zij geeft aan dat ze denkt dat ze de kaarten in bruikleen heeft gehad zodat ze niet weggegooid zouden worden na het overlijden van mijn vader. En dat het nu tijd is voor mij om de kaarten te krijgen. Wow💗, Over mooie boodschappen gesproken. Dit is dan wel de kers op de kaart voor mij vandaag. Mijn gevoel kan niet meer stuk. Ik voel me gedragen en gesteund. Hopelijk kan ik dit gevoel ook goed terughalen als ik over de hobbels in de weg ga komend jaar. Want een bumpy ride zal het wel worden. Maar vast ook een heel mooi uiteinde van 2022 en een boeiend 2023!  Laten we het gaan beleven!

Laat hier een bericht achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *