Gratis meditatie

Gratis meditatie

De eerste meditatie die je nu aanspreekt qua titel en tekst is de meditatie die je op dit moment het beste past.

Probeer een rustige plek op te zoeken waar je even niet gestoord wordt en beluister dan de meditatie. Het is aan te raden om hierna nog een paar minuten de tijd te nemen om even op te schrijven of tekenen wat je hebt beleefd tijdens de meditatie. Dit geeft extra kracht aan het effect van de meditatie.

Ik wens je een meer ontspannen staat toe door het beluisteren van deze meditaties.

Verbinden met de aarde

In verbinding met de aarde kom je meer tot jezelf omdat je jezelf toestaat echt in je lichaam te mogen landen hier op aarde.

Wat ervaar jij?

Verbinden van het hoofd met het hart

Veelal zijn we bezig vanuit het hoofd. Overdenken wat we aan het doen zijn en nog moeten doen. Hiermee vergeten we soms de rest van ons lijf echt oprechte aandacht te geven. Verbind daarom eens je hoofd met je hart en kijk eens wat dit voor je doet.

I am wonderful, I am magical, I am free!

 

 

 

Stil mogen staan in dit moment

Op drukke momenten, wanneer je je overweldigd voelt, is het fijn om wat meer tot stilstand te komen. In deze stilstand mag je kijken waar je echt behoefte aan hebt.

Welke behoefte voel jij opkomen in de meditatie?

Mogen ontspannen in een spannend moment

Een presentatie houden, voor het eerst een nieuwe groep mensen binnen stappen, op die leuke jongen of meid afstappen, eindelijk een stap voor jezelf durven zetten…

Dit alles kan erg spannend voelen. Het kan je een gevoel geven dat je ervoor weg wilt lopen of de stap niet durft te zetten die je eigenlijk wel wilt.

Met behulp van deze meditatie kun je meer rust en ontspanning voelen als je merkt dat de spanning zich opbouwt. De spanning hoeft niet gelijk tot 0 te zakken, het mag zover zakken dat je je moedig genoeg voelt om toch durft verder te gaan in dit moment.

 

Voorjaarsschoonmaak van je lichaam

Deze is erg toepasselijk in het voorjaar maar kan ook op ieder ander gewenst moment beluisterd worden. Als je voelt dat het tijd is om je hele lichaam energetisch af te stoffen en schoon te maken is deze heerlijk om te doen.

Laat een heerlijke frisse wind door je lichaam en aura waaien met behulp van zuiverende draken en de liefdesenergie van Venus.